over een journalist die voorbij fietste….

Op een dag…….. ja….. het lijkt wel een sprookje….. maar zo erg is het niet hoor….

 

Op een dag fietste Eric voorbij, een enthousiaste freelance journalist, op een vrije dag lekker naar het strand geweest hier in Nesselande. Omdat onze auto natuurlijk wel opvalt en er ook “TAART & kUNST” op de ramen staat werd zijn interesse gewekt…. Een simpele invoer in google levert al snel onze website als resultaat op en door de vele foto’s in vooral de 18+ galerij wilde hij meer van TAART & kUNST weten.

En zo kreeg ik een mailtje van Eric, dat hij een artikel wilde schrijven voor het AD en dat hij onder de indruk was en dat hij er wel een verhaal in zag. Ik dacht dat hij een grapje maakte, maar het was wel degelijk serieus en zo maakten we een afspraak voor een heus interview. En of ik ook nog een dummytaart wilde maken, want er zou ook een fotograaf komen. Schrik! Sinds die vreselijke foto in de Libelle heb ik het niet meer zo op foto’s…. maar goed, hoort erbij, moet kunnen, geeft niks en meer van dat.

Na een ontzettend druk weekend zou Eric ’s ochtends in alle vroegte komen voor het interview, de dummy was nog niet klaar, de fotograaf zou pas de volgende dag komen. Toen we met zijn drietjes aan tafel gingen zitten (ja mr TAART & kUNST was er ook bij natuurlijk) volgde een supergezellig gesprek, leuke onderwerpen, leuke vragen. Ik was heel benieuwd hoe hij dat zou “vertalen” naar een stukje. Ik heb natuurlijk wat lekkers meegegeven, in de hoop dat het stukje positief zou zijn, hahaha.

De fotograaf kwam de volgende dag, de dummy was nog niet eens droog en nog maar nét af, want ik had eigenlijk gewoon geen inspiratie, maar uiteindelijk dus toch wel gelukt. De fotograaf was ook al zo gezellig en ik had er toch wel vertrouwen in dat dit een leuke foto zou worden. Spannend!

Na een aantal dagen kreeg ik van Eric een mailtje met de uitgewerkte tekst. Wow!!!! Wat ontzettend leuk geschreven, zo vlot, zo geestig en een waanzinnige “kop”…. toen dacht ik toch weer dat het een geintje zou zijn, dat iemand zou zeggen… “haha, bananasplit, 1 april, dat je dáár intrapt”…. maar nee hoor, er kwam niemand om dat te zeggen 😉

We hebben een gratis twee weken abonnement op het AD genomen, spannend natuurlijk, elke ochtend kijken of ik erin stond…. maar na twee weken helaas nog niet. Omdat het natuurlijk geen stukje is dat echt binnen een bepaalde tijd geplaatst moet worden, was het afwachten wanneer het AD het zou plaatsen. En dus wachtten we af….. tot gisteren! Toen mailde Eric enthousiast dat “het zover was”! En ik had dus geen gratis krant meer, mr TAART & kUNST was weg en ik was bezig met een taart, ik kon niet zomaar even een krant gaan kopen. Help! Gelukkig waren er een aantal “fans” die een foto plaatsten op onze facebookpagina, de digitale versie doormailden en zelfs aan de deur kwamen met het artikel.

Hulde aan Eric, die zo heerlijk gezellig vlot enthousiast inspirerend schrijft! En ook hulde voor  Frank, die de ontzettend leuke foto maakte! Eigenlijk had ik een foto bij onze mooie bedrijfsauto in gedachten, maar het regende die dag pijpenstelen, om dan met een dummy buiten te staan is geen goed plan 😉 En dank aan het AD, die er een prachtig mooi (en zo groot!) artikel van maakte!!!

elvira (685x514) foto (4) (685x514)

Één reactie

  1. Eindeloos Events

    Mooi artikel dat dubbel en dwars verdiend is want wij werken heel graag met Elvira samen. De lekkernijen van TAART & kUNST zijn een gegarandeerd succes!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.