Het aftellen kan beginnen….

Vandaag heb ik het huurcontract ondertekend van DE WINKEL! Gelukkig heb ik het de rest van de maand heel druk, dus aftellen naar 1 januari zal lekker snel gaan. Dan krijg ik de sleutel en gaan we als een gek aan de slag, want de planning is toch echt om halverwege de maand januari al open te kunnen.

Ik krijg vaak de vraag…. komt er een openingsfeest, een grand opening, een knalfuif…. nee hoor, als we klaar zijn gaan we “gewoon” open. We zullen vast wel leuke openingsaanbiedingen hebben en langskomen is sowieso de moeite waard. Van de gemeente al groen licht gekregen om tafeltjes en stoeltjes neer te zetten zodat jullie lekker kunnen genieten van koffie met gebak 😉

Verder zul je in de winkel ook een kast met “zelfbakspullen” vinden, vooral gevuld met dingen die we zelf veel, vaak en met plezier gebruiken. Geen kant-en-klare bakmixen (want die gebruiken we zelf ook niet), maar we proberen wel eigen “soortvan” mixen te maken. Ook de “hardware” zoals bakpannen, kwastjes, eetbare verf, cupcakepapiertjes en natuurlijk en vooral niet te vergeten de “jam van m’n tante”! Die zijn natuurlijk ook geweldig als bijzonder kadootje. En over kadootjes gesproken, ook (verjaardags)kaarten, boekjes en kadoboxen ga je terugvinden in de winkel.

Het belangrijkste blijft natuurlijk….. TAART en ander (klein) gebak, leuk voorverpakt of uitkiezen op de toonbank. Ook blijven we “gewoon” taarten op maat maken, voor aanstaande bruidsparen komt er een prachtig gedekte tafel waar zij (eventueel met hun weddingplanner) kunnen komen genieten van een bruidsproeverij.

Kortom, wij tellen af, tellen jullie mee????

groetjes

 

 

Één reactie

  1. inge

    Elvira, ik heb je nog nooit ontmoet, maar wat een geweldige stap voorwaarts. Geniet ervan, en ik hoop dat het super goed gaat lopen.
    Heel veel succes!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.