Ik heb de sleutel!!!

Vandaag werd ik gebeld…. of ik alvast de sleutel van de winkel wilde. Nou daar hoefde ik natuurlijk niet over na te denken, dat wilde ik wel. Meteen naar Zevenhuizen gereden met wat spullen, ook met krijtstiften om een tekst op de deur te maken. Ik had in photoshop al een tekst gemaakt en uitgeprint of ware grootte.

Al die lettertjes en streepjes waren toch nog best lastig hoor, een flinke klus! Maar het resultaat vind ik supergeslaagd. Ikea komt vrijdag met de meubels, hopelijk een beetje vroeg, dan kunnen we lekker aan het werk met de imbussleutels 😉 (Ja ik ben gék op Ikea).

Nu nog even taartjes maken, want morgen komen er toch nog wel een paar klanten, maar daarna kunnen we dus “aan de bak” in de winkel. Helemaal zin in!

WP_20131230_003 WP_20131230_004 WP_20131230_005 WP_20131230_006 WP_20131230_009

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.