De zwaarste klussen zijn geklaard…

Het écht zware kluswerk zit erop…. de grote kasten staan in elkaar, de werkbanken staan op hun plek… alleen de ovens nog en een keukenblad op maat zagen en dan is het verder vooral detailwerk en dingen afwerken. En daar gaat natuurlijk ook weer aardig wat werk inzitten 😉

Vandaag de “toonbank” in elkaar gezet. Ja die is hoog, maar ik vind hem perfect… juist omdat er allemaal etenswaar op staat straks, helemaal goed. Ik moet nog (gordijn)stof kopen en gedeeltes van de toonbank bedekken, want het blijft natuurlijk niet helemaal zo open.

Gelukkig mocht ik vandaag gereedschap lenen bij de buurman van Fietsklaar, want die toonbank was wel heel simpel in elkaar te zetten, maar je had er wel een specifiek stukje gereedschap voor nodig. Fijn zulke buren!

Wat moet er nu nog gedaan worden… lampen ophangen, aantal lampen vervangen door andere lampen, plankjes ophangen, pegboards ophangen, keukenplint op maat maken, gordijntjes bevestigen, kasten vastzetten, kastplanken opleuken en zo toch nog wel wat meer ook nog…. maar nu vooral meer kleine klusjes. Het wordt steeds leuker!

WP_20140109_001 WP_20140109_002 WP_20140109_003 WP_20140109_004 WP_20140109_006

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.