Elke dag feest!

Vandaag is het dan eindelijk zover….. de winkel gaat open! Geen officiële opening met toeters en bellen, gewoon…. open om negen uur. Geen fratsen dus, gewoon ELKE DAG FEEST! Wel hebben we regelmatig wat “kruimels” staan om te proeven, zolang de voorraad strekt natuurlijk haha….

Nu snort het oventje nog even lekker en ben ik wat toppings aan het voorbereiden, straks in de winkel de afgekoelde cupcakes opspuiten… oh en de spoonies, oh en de taartjes…. oftewel… feest, want waar taart is, is feest!

We hebben hard gewerkt om de winkel mooi te krijgen, toch zijn we wat kleine dingetjes vergeten 😉 Misschien zien jullie het niet eens en kunnen we het in de loop van de week “fixen”…. komt het allemaal wel goed!

Ik wil “mijn team” heel erg bedanken, zonder hen was het niet gelukt! Hans, Hans, Hans (ja…. drie Hansen waren ervoor nodig om dit te kunnen doen!!!!), Richard, Robienne, Renée (drie R’en, dat zit dus ook goed!) en dan ook nog onze vrienden Evert en Erica voor de nodige peptalks (al jaren). Mijn tante Tine (van de jam van mijn tante) en andere lieve reacties van lieve familieleden! Wat ook hielp was het snuffelen op de rommelmarkt naar theekopjes met Sandra 😉 Ik wil ook vast Anke bedanken met haar briljante creatieve brein die straks voor een mooie nieuwe flyer gaat zorgen. Daarnaast was (en is) alle support via mail, facebook, twitter en de website ontzettend fijn, zoveel namen dat dit blogje veel te lang en onleesbaar zou worden, allemaal BEDANKT!

In het bijzonder mijn eigen gezin….. mr TAARTenkUNST (Richard, één van de R’en, maar die mag best twee keer bedankt worden, love you!) Maar de kinderen…. ook zij hebben geholpen, geklust, schoongemaakt, voor de koffie gezorgd en geknuffeld als ik moe op de bank lag (heul belangrijk, knuffelen!!!!!).

Vandaag gaan we ervoor….. en morgen…. en dan dinsdag weer en dan……. ELKE DAG FEEST!!!!!

IMGP7988 IMGP7990 IMGP7991 IMGP8000 (685x457)

Één reactie

  1. Marjan (twotwins)

    heeeeeel veeel plezier vandaag. als ik ooit een goedkoop treinkaartje vind kom ik echt een x die kant op.

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.