Leuke week, leuke taarten, leuke klanten…

We hebben een ontzettend leuke week achter de rug. Ontzettend veel leuke reacties maar ook veel gezellige klanten, vooral die klanten die niet wisten dat er een ander winkeltje in dit pand zit en verrast waren. Koffieklanten die zorgen voor een gezellige sfeer in de winkel en daarnaast ook veel taarten op maat én bruidsproeverijen!

De liefde hangt in de lucht en dat is ook in de winkel wel te zien, een hele hoek met “Valentijns” kleurtjes…. lekker roze en rood dus, en vandaag kwamen daar ook nog de ouderwetse grote wijnballen bij! Die je vroeger op de kermis kocht en waar je een week mee deed! Vanaf morgen dus in de winkel te koop.

We zijn nog een beetje aan het zoeken naar “wat mensen nou lekker vinden”, de triple chocolate gaat in alle versies (taartpunt, spoonie, cupcake) wel altijd vlug de deur uit 😉 Die houden we er dus wel in. Elke dag proberen we een leuk assortiment klein gebak te hebben staan en ook is er een leuke “special”, dat is een speciale koffie/thee/choco in combinatie met een stukje gebak.

In de winkel komen er nog steeds artikelen binnen, ik zal op deze website proberen steeds wat van ons assortiment te laten zien!

Nog niet langsgeweest? Doe het dan gewoon, er is vast wel iets lekkers voor je bij… of iets leuks… of iets leuks voor een ander…. 😉

IMGP8021 (684x685) IMGP8034 (685x684) (2) IMGP8025 (685x685) IMGP8027 (685x457) IMGP8031 (457x685) bordjes pompom

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.