Valentijn Verwenpakket

Vanaf vandaag kun je een heerlijk en prachtig verwenpakket kopen bij de winkels van Flowers & Feelings en TAART & kUNST.

Wat zit er allemaal in? Nou een superschattig emmertje met een giga rode roos en een roze hyacinth, een MasonJar gevuld met chocolate mudcake en witte chocoladecreme met framboosjes en frambozensaus, een ansichtkaart en een doosje met wijnballen en zure ballen met aardbeismaak….. en het emmertje en de Masonjar kun je natuurlijk hergebruiken als leuke decoratie, met waxinelichtjes of misschien heb je zelf al ideetjes….. Daarnaast bestaat de verpakking o.a. uit een cakeboard, kun je zelf ook nog een taartje bakken en hier mooi op kwijt  Bakmixen hebben we ook in de winkel nu, dus dat komt vast helemaal goed haha.

WP_20140212_004 (685x685)

 

Dit pakket heeft een waarde van 20 euro, maar koop je nou bij Flowers & Feelings of bij TAART & kUNST een kadootje voor je lief, dan neem je dit pakket voor MAAR 10 EURO mee!!!!!!! Vanaf vandaag te koop, kom jouw verwenpakket gauw halen (voor je lief, voor jezelf, voor je buurvrouw, voor je tantje, voor je moeder, voor je vader, voor je dochter, voor je juf………..

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: