Cupcake feestje!

kinderfeestje workshop cupcakes taart en kunst zevenhuizen

Vorige week werd bij TAART & kUNST een kinderfeestje gevierd. Een aantal krummels van vijf/zes jaar mochten cupcakes komen versieren. Eerst heb ik er een voorgedaan waarbij ze elke stap zelf volgden, samen hebben we dus de eerste cupcake gemaakt, daarna mochten ze zelf aan de slag. Natuurlijk met wat hulp, want uitrollen, uitsteken en dan ook nog heel op dat rondje krijgen is best nog niet zo makkelijk.

Het was een heerlijk clubje meiden, allemaal enthousiast en ze hielpen ook elkaar erg goed, leuk om te zien! Halverwege een lekkere beker limonade en een caketruffel en weer door…. de laatste cupcake was nóg leuker, die mocht namelijk versierd worden met diverse strooisels. Het is natuurlijk het mooiste als niet alle strooisels in je mond terechtkomen maar ook hier en daar op je cupcake haha….

De jarige kreeg ook nog een kadootje, het feest compleet!

 

Wil je ook een kinderfeestje vieren? Lees dan hier meer over de mogelijkheden.

kinderfeestje workshop cupcakes kinderfeestje workshop cupcakes taart en kunst zevenhuizen kinderfeestje workshop cupcakes taart en kunst zevenhuizen kinderfeestje workshop cupcakes taart en kunst zevenhuizen kinderfeestje workshop cupcakes taart en kunst zevenhuizen kinderfeestje workshop cupcakes taart en kunst zevenhuizen kinderfeestje workshop cupcakes taart en kunst zevenhuizen kinderfeestje workshop cupcakes taart en kunst zevenhuizen

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: