Een paart…. ik bedoel een taard… een paardentaart!!!

Voor een vaste klant die áltijd ontzettend leuke uitdagingen voor mij verzint mocht ik weer flink “aan de bak”. Dit keer een paardenhoofd. Omdat ik zelf absoluut helemaal níks met paarden heb (sorry hoor) vond ik dit wel echt een uitdaging. Op zich viel het ontzettend mee, gewoon een vierkant biscuit bakken, een klein rondje cake voor de “wang” en verder vullen met nutellacreme met gehakte hazelnootjes erdoor. Flink afgesmeerd met meringuecreme en na het bekleden kwam het “kneedwerk”, eigenlijk hetzelfde idee als de mannen van de 18+ taarten (daar “staat” er overigens ook weer eentje van in de 18+ galerij, kijken op eigen risisco haha).

Het was wel een dagtaak, maar ik ben erg blij met het resultaat.

IMGP8146 (685x683) IMGP8147 (685x685) IMGP8149 (685x685)

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.