sweet sixteen

De met marsepein, marsefond of fondant gedecoreerde taarten zijn natuurlijk superleuk om te maken en het resultaat altijd weer uniek, maar soms wil je iets anders. Deze sweet sixteen wist precies wat ze wilde. Een red velvet cake opgespoten met een mascarponecreme. En vooral roze, veel roze! En dan in een kleurtechniek die “ombre” genoemd wordt.

Van donker naar licht (of andersom, net waar je begint te kijken, haha) in diverse rozetinten. Opspuiten kan in nopjes, in banen of zoals hier in rozetten. Deze spuittechniek gebruiken we ook bij de “smashcakes”.

 

Voor de tekst heb ik hier gekozen voor een vlaggenlijn, hiervoor heb ik de rietjes en  bakers twine van House of Marie gebruikt (deze verkopen we ook in de winkel in diverse kleuren). De vlaggetjes heb ik geknipt uit een snoepzakje 😉

rose ombre cake red velvet mascarponecreme

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.