11 mei moederdag

Het is bijna zover: Moederdag! Vergeet haar niet te verwennen met iets lekkers, want liefde gaat echt nog altijd door de maag. Daarom hebben we ontzettend lekkere taartjes gemaakt, in lieve zoete kleurtjes en in bijzondere smaken.

Een minitaartje voor 1 moeder (of vader, dochter, tante, oom, buurman of wie dan ook) met kersenjam en een kersencreme die in lieve rozetjes zijn opgespoten. Dit taartje neem je mee voor maar 5 euro per stuk.

moederdag mothersday

 

Een iets groter taartje (8 personen) voor als je gezellig mee mag blijven eten 😉 Een overheerlijke, stevige, frisse en toch ook luchtige lemoncake, gevuld met een frambozenmeringuecreme met poppyseeds. Echt een aanrader! Dit prachtige taartje kost 15 euro per stuk.

moederdag mothersday

In het dorp zullen zaterdag door de Middenstandsvereniging leuke en lekkere kleinigheidjes van diverse winkeliers worden uitgedeeld, natuurlijk ook iets lekkers van TAART & kUNST, kom dus gezellig winkelen in de prachtige Dorpsstraat in Zevenhuizen.

moederdag mothersday moederdag mothersday

Samen met Flowers & Feelings hebben we na Moederdag ook nog een weekje feest, met de flyer uit onze winkels kunt u volgende week gebruik maken van leuke acties, ideaal voor iedereen die per ongeluk toch nog Moederdag vergeten is of met het verkeerde kado aankwam en nog iets goed te maken heeft 😉

Moederdag2014FF-2-(1) Moederdag2014TK-2-(1)

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.