24 mei Happy Hour!!!!

Morgenochtend beginnen een aantal winkels in Zevenhuizen om 7 uur! En niet zomaar, maar met ontzettend leuke aanbiedingen en acties!!!! Zet je wekker en kom voordelig winkelen in onze gezellige winkelstraat met o.a. kledingwinkels, bloemenwinkel en zelfs de Jumbo!!!

 

En wij? Wij doen natuurlijk mee, met een Happy Hour van zeven tot acht met maar liefst 30% korting op ALLES! Dus alles in de winkel en al het gebak. Het geldt niet voor al bestelde taartopdrachten en ook niet als je een opdracht komt plaatsen, kortom, alles wat op maat gemaakt wordt niet, maar de rest allemaal wel!

 

Zet die wekker dus, dan zie ik je morgen!

 

vroegop-actie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.