bruidstaart met gumpaste bloemwerk

Bloemen op je bruidstaart

Als je gaat trouwen, dan kies je heel zorgvuldig een prachtig bruidsboeket uit, je zorgt dat er mooie bijpassende corsages zijn en misschien pak  je nog wel extra uit met bloemwerk op de auto en de locatie(s).

Maar hoe mooi is het dan, als je bruidstaart met dezelfde bloemen is versierd. Dat kunnen echte bloemen zijn, maar ook eenvoudige roosjes of zelfs levensecht bloemwerk van gumpaste waarbij alles op draad gezet wordt.

Een voorbeeld van echt bloemwerk (hiervoor werk ik altijd samen met Flowers & Feelings)

bruidstaart met echte bloemen bruidstaart met echte bloemen bruidstaart met echte bloemen

 

 

Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor iets eetbaars, gewoon van fondant, marsepein of een combinatie van die twee; marsefond. Dit bloemwerk is eenvoudig, maar door de kleuren kan het toch erg mooi combineren met het boeket en andere versieringen.

bruidstaart met eenvoudig bloemwerk bruidstaart met eenvoudig bloemwerk bruidstaart met eenvoudig bloemwerk bruidstaart met eenvoudig bloemwerk

 

Naast het eenvoudige bloemwerk, is er ook wat realistischer bloemwerk van gumpaste. Het leuke hiervan is dat je het lang kunt bewaren onder bijvoorbeeld een stolp.

bruidstaart met gumpaste bloemwerk bruidstaart met gumpaste bloemwerk bruidstaart met gumpaste bloemwerk bruidstaart met gumpaste bloemwerk bruidstaart met gumpaste bloemwerk

 

Natuurlijk hoeven al deze bloemen niet perse op een bruidstaart terecht te komen, heb je iets anders te vieren dan kan dat ook heel prima met bloemen, echte, eenvoudige van fondant of lifelike bloemwerk van gumpaste.

Mocht je meer willen weten, kom dan gerust eens langs in de winkel of stuur een mailtje naar info@TAARTenkUNST.nl 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.