We zijn er weer… en hoe!

 

 

 

 

 

 

 

Deze week waren we maar drie dagen echt open, maar het waren wel meteen drie hele drukke dagen. Heel veel cupcakes, gedecoreerd, maar ook “gewoon lekkere”, de nieuwe smaken liepen goed, maar ook andere smaken uit onze nieuwe lange lijst werden besteld, zoals de Pink Lemonade (die deze week ook onder de stolpen staat!) en de Lemon Merengue. Lekker frisse smaken die ook mooi staan op tafel…

 

Wat taarten betreft was het ook een feestje… de eerste was een mannelijke 18+ taart, altijd leuk om te doen 😉 (geen foto hieronder, je kunt deze taart natuurlijk wel terugvinden in onze 18+ fotogalerij) , verder een leuke dubbele taart met twee thema’s voor een broer en zus en een grote feestelijke taart in wit met zilver bloemwerk, die laatste was dan ook nog een gevuld met witte chocoladeganache en verse aardbeien, wat een heerlijke combinatie!

 

Een last minute aanvraag voor een gedecoreerde taart kon ik echt niet meer inpassen, maar omdat ze zelf zo gek waren van de triple chocolate taart, heb ik daar gewoon een beetje versiering op gedaan, dus toch nog iemand heel blij kunnen maken, en daar worden we natuurlijk heel gelukkig van!

Voor onze zomerstop maakte ik nog een taart die de klant zou invriezen. De taart werd in losse delen geleverd en zou later (eenmaal ontdooid) door de klant gestapeld worden. Ik kreeg een mailtje met een foto van de taart, erg leuk om te zien!


dubbele taart buurman en buurman / make up buurman en buurman taart make up taart bruidstaart / jubileumtaart bruidstaart / jubileumtaartWP_20140822_001WP_20140822_002WP_20140823_006WP_20140823_007

mickey mouse taart

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.