dag zomer….

Ondanks dat ik me elke keer weer voorneem toch zeker elke week te bloggen is er zomaar gewoon weer een maand voorbij…. en dat niet alleen, we zijn ineens de zomer uitgeschopt en in de herfst terechtgekomen.
Een heerlijke tijd, omdat dan vooral veel kruidige en dus geurige baksels uit onze ovens komen. Zo bakken we Spicy Pumpkin taartjes en pies, gingerbreadcake, chai tea cupcakes maar ook echte pepernoten, kruidnoten en taai taai….

Halloween staat ook weer voor de deur, dus in de winkel liggen oogballen…. van snoep! Maar ook leuk verpakte snoepjes, potten jam met enge labels en we gaan ook weer de grafsteenkoekjes bakken, altijd gezellig 😉

De afgelopen weken is het erg druk geweest met taarten op maat, er zaten weer ontzettend leuke opdrachten bij. Wil je zelf ook een bestelling plaatsen, wees er dan op tijd bij, want dit jaar loopt al behoorlijk vol.

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: