Halloween

Sommige straten zijn al compleet versierd, er hangen grote spinnewebben aan de gevels, er hangen skeletten boven de deur….. het is weer Halloween! Niet iedereen viert dat, maar het begint steeds meer een groot kinderfeest te worden. Langs de deuren gaan om te zien of je wat lekkers mee kunt pakken voordat je je helemaal kapot schrikt van de heksen, vampieren of zombies die opendoen….

Maar je kunt het ook subtieler vieren… met een taart… of met snoep. We hebben weer van alles in huis voor dit griezelige feest. Vanaf donderdag is er natuurlijk weer spicy pumpkin cake, in taartje, pie, cupcake en caketruffel in de vorm van een geschilderde pompoen.

We hebben heerlijke oogballen, van zacht snoepschuim… in diverse smerige kleuren 😉 Maar ook hebben een aantal heksen wat snoepgoed uit onze kast omgetoverd tot bijvoorbeeld “mensentenen” en “vollemaanstof”.

Haal wat lekkers in huis voor de kindjes die langskomen, of gewoon lekker… voor jezelf!

spicy pumpkin pie
halloween snoep

halloween snoep

halloween snoep

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.