Lustrum Winterse Sfeeravond 5-11

We doen komende maand aan maar liefst 3 gezellige (ladies)nights mee. De eerste is volgende week, 5 november vanaf 19:00 uur. De Winterse Sfeeravond viert haar (zijn?) eerste lustrum. Kom dit feestje gezellig meevieren, want het belooft echt een fantastische avond te worden. Zelf staan we met een mooie ruimte bij Master’s Tea & Coffee, we nemen onze hele nieuwe kerstcollectie mee, maar natuurlijk ook de heerlijke bakmixen van de Bakzolder. Snoep hebben we natuurlijk ook, we hebben ook echt kerstsnoep, rechtstreeks uit de chocoladefabriek van Willy Wonka!

Maar je mag ook gratis proeven van onze kerstbaksels en voor de echt lekkere trek hebben we ook doosjes klaarstaan. Je kunt je ook met korting inschrijven voor de Buche de Noël, deze kunnen in de week voor Kerst worden afgehaald, we zijn die week ook op de maandag geopend, zodat je nog heerlijk kunt komen shoppen mocht je toch nog iets vergeten zijn.

10655227_620430388069308_3187245311150626062_o (1)

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.