Kerstmis 2014

Nog even en dan is het weer Kerstmis, misschien wel de gezelligste tijd van het jaar. Heerlijk aanschuiven bij familie of vrienden voor een eenvoudig ontbijtje, lekkere lunch of misschien decadent diner.

IMGP0161 (685x457)

Natuurlijk wil je dan voor de dag komen met verrassende lekkernijen en een mooie tafelaankleding. In de winkel van TAART & kUNST hebben we álles voor een geslaagd Kerstfeest. Denk aan het prachtige “serviesgoed” van Talking Tables met bijpassende servetten, wijnglaslampekapjes en de leuke kleine “christmas crackers” om lekker te knallen.

Maar ook lekkere kadootjes voor gastheer of gastvrouw of misschien wel gewoon voor jezelf. Een doosje luxe chocoladeflesjes elk gevuld met een bijzondere likeur, cognac of een set met cocktails. Maar ook de grappige geschenkverpakkingen uit de fabriek van Willy Wonka en natuurlijk onze nieuwste aanwinst; de luxe chocoladetruffels van Marcipano. Ze zijn er in 33 smaken en we hebben alvast leuke doosjes samengesteld, maar natuurlijk zijn ze ook los verkrijgbaar zodat u uw favoriete combinatie kunt maken. Doe er een potje smeerbare marsepein van Marcipano bij en je hebt een fantastisch en overheerlijk kado óf een geweldige aanvulling op je Kerstmenu.

IMGP0146 (685x684)IMGP0169 (685x685)

Zoals ieder jaar maken we ook weer de boomstammen, oftewel de “Bûche de Noël” (€12,50 p.st.).

Maar dit jaar komt er ook iets nieuws, of liever, iets heeeeeel klassieks, namelijk een traditionele (mini) “Christmas Pudding” (€7,50 p.st.). Natuurlijk wel naar eigen(wijs) recept, maar de bereidingswijze is authentiek gebleven, deze luchtige cake is namelijk vijf uur gestoomd en mag voor het serveren nog een uurtje in de oven, zodat ie lekker warm op tafel komt. De vulling bestaat onder andere uit gedroogde vruchtjes zoals cranberries en rozijnen die dagenlang geweekt hebben in de Pedro Ximenez sherry. Wil je de Christmas Pudding extra spectaculair serveren? Verwarm dan wat wodka of cognac in een pannetje (niet koken, maar echt alleen een beetje verwarmen), steek dit aan en giet het voorzichtig over de cake. Prachtig!

IMGP0143 (685x685)

In de winkel zorgen we natuurlijk voor een leuke en lekkere selectie klein gebak, maar wil je niet misgrijpen of heb je voorkeuren voor bepaalde smaken, geef dan minimaal twee dagen vantevoren je bestelling door, dan zorgen we ervoor dat het klaarstaat. Voor gedecoreerde taarten hebben we dit jaar helaas geen plek meer in de agenda, maar de ovens draaien op volle toeren voor alle andere heerlijke cupcakes, spoonies en taartjes.

LET OP! aangepaste openingstijden:

In de week van Kerst zijn wij van 09:00 tot 17:00 geopend op maandag 22 december, dinsdag 23 december en woensdag 24 december. Daarna zijn wij gesloten voor de feestdagen en openen we de deuren weer op dinsdag 6 januari.

Alvast een Bûche of Christmaspudding reserveren? Vul dan onderstaand keuzeformulier in:

Één reactie Voeg uw reactie toe

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.