En toen zat ik in de cel!

Vandaag mochten we dan eindelijk de bruidstaart voor Kostas en zijn Olympia bezorgen. Een leuke rit in de vroege ochtend richting Echteld. Onderweg kwam de zon op én we hadden een prachtig zicht op “de grootste kerstboom van Nederland”. Precies op tijd waren we bij kasteel Wijenburg. Erg mooie locatie waar we een warm onthaal kregen.

Heel even dan! Want ik moest de taart nog gedeeltelijk opbouwen en nog afmaken. En aangezien de taart niet meteen op de juiste plek kon staan omdat daar nog een lunch geserveerd ging worden, mocht ik dat in de koelcel doen! En dat is dus echt niet lekker warm, nee… dat is dus echt hartstikke verschrikkelijk vreselijk kkkkkoud! En nog wat details aanbrengen met bevroren vingers is ook niet echt grappig….. Maar gelukkig hoefde ik er niet al te lang te vertoeven en kreeg ik nog een heerlijk warme kop thee om weer te ontdooien.

Daarna mochten we ook nog het kasteel verkennen, dat was toch wel even erg leuk. Niet al te lang blijven hangen, want ik moest natuurlijk wel mr TAARTenkUNST aflossen.

Op de originele schets van deze taart, die ik samen met bruidspaar maakte een aantal maanden terug, hadden we een soort kroonachtig iets bedacht op de bovenste laag. Ik heb daar twee griekse huwelijkskronen van gemaakt, heel symbolisch dus.

De taart (die technisch gezien bestaat uit 7 lagen) is gevuld met lemoncurd en een witte chocoladeganache met chilivlokjes. Een leuke keuze van het bruidspaar en ze zijn niet de enigen, want deze combinatie wordt vaker gekozen, gedurfd maar ook o zo lekker!

WP_20141220_014 WP_20141219_006 (385x685) WP_20141219_008 (385x685) WP_20141219_010 (685x385) WP_20141219_005 WP_20141220_004 WP_20141220_005

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.