Een verrukkelijk 2015!

TAART & kUNST wenst iedereen een verrukkelijk nieuwjaar, waarin al je zoete dromen mogen uitkomen. Wij helpen daar natuurlijk graag bij 😉

2014 was voor ons een bijzonder jaar, we openden de deuren van onze eigen winkel. Hierdoor maakten we kennis met een heleboel nieuwe zoete fans. Daar gaan we in 2015 gewoon heerlijk mee door.

Op 24 januari zijn we precies een jaar open en dat vieren we uiteraard met een lekker feestje. Op dit moment zijn we nog druk met het uitwerken ervan, maar reken maar dat het verrukkelijk gaat worden.

Ook zijn we druk bezig met de plannen voor Valentijnsdag en Moederdag, ook daar gaan we wat lekkers van maken. Maar je kunt natuurlijk ook een taart op maat laten maken voor een echt uniek en persoonlijk kado voor je geliefde (moeder). Of je gaat zelf “aan de bak” met een van de heerlijk makkelijke bakmixen van De Bakzolder.

Dit jaar gaan we meer doen met caketruffles, met de hand gedraaide cakeballetjes met chocoladecoating, met natuurlijk allerlei bijzondere ingrediënten en in verrukkelijke combinaties.
Maar ook de chocoladetruffels van Marcipano blijven in ons assortiment, ze zijn erg populair en terecht, want ze zijn stuk voor stuk niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens…… verrukkelijk!

Voor de taarten op maat gaat er iets veranderen, na jarenlang hetzelfde vanaf bedrag gaan we dit jaar dan toch omhoog. Bruidstaarten zijn er vanaf 6 euro per persoon en de rest vanaf 3,50 per persoon. Omdat we ingrediënten gebruiken die duurder zijn geworden en ook omdat we veel van de ingrediënten die we gebruikten vervangen hebben voor die van een betere kwaliteit houden we zo een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Inmiddels staan er al weer een aantal bruidstaarten in de planning, dat zijn toch vaak wel de leukste opdrachten, zeg maar de “kers op de taart” voor mezelf.
Ook trouwplannen? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of boek een bruidsproeverij, dan dek ik de tafel met allerlei lekkers en natuurlijk….. Bubbels!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.