even rustig beginnen….

Deze eerste week was het nog niet echt druk met de taarten. Vier stuks in totaal, maar geen grote jongens erbij…. heerlijk rustig er weer inkomen dus, helemaal niet erg! Na ruim een week echt complete rust is het toch weer wennen allemaal en bovendien moest de winkel natuurlijk ook weer omgetoverd worden, geen spoortje Kerst is er meer te vinden nu 😉

Voor Johan mocht ik een platenspeler maken, hij heeft onlangs (een deel van) zijn platencollectie de deur uit gedaan (auw!!!!) en ik weet eigenlijk niet of zijn vrouw dit nou als plagerijtje heeft bedoeld of als pleister op de nog zo open wonde, maar hij was er in elk geval zelf heel blij mee…

record player cake

record player cake

 

Een sweet sixteen taart met een heleboel “thema’s”….. ik heb ze verwerkt als een soort pictogrammen, verder natuurlijk lekker knalroze, want dat vinden veel 16-jarigen geweldig…. Omdat ze ook Chinees leert, staat haar leeftijd ook in het Chinees op deze taart, nu maar hopen dat dat ook echt klopt, want zowel haar moeder als ik hebben daar geen verstand van haha….

roze sweet sixteen taartpink sweet 16 cake

roze sweet sixteen taart

 

 

The voice of….. Nikki! Een disco take away taartje met een persoonlijke “noot”….

IMGP0213 (685x685) IMGP0224 (682x685)

 

En de laatste, moeder had op de website een voorbeeld gezien…. niet een exact kopietje, maar wel ongeveer hetzelfde…

IMGP0226 (684x685) IMGP0229 (684x685)

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.