De tweede plek!

Zoals jullie misschien wel wisten… of misschien ook helemaal niet…. was onze winkel genomineerd voor de verkiezing van “de leukste winkel”, de eerste ronde ging om de titel “de leukste winkel van Zuidplas”.

Een tijdlang stonden we op de derde plek, in de tweede tussenstand zakten we naar de vierde plek, maar….. de eindstand gaf een tweede plek aan! Natuurlijk is een eerste plek het enige wat telt, maar we zijn nog geen jaar open en ik ben gewoon stiekem hartstikke trots op onze tweede plek!!!!!

Als we eind van dit jaar weer genomineerd zijn, zal ik in elk geval wel beter promoten wat deze verkiezing inhoudt, ik heb er nu zelfs niet eens een blogje over geschreven en ik heb ook maar een beperkt aantal klanten wat informatie mee naar huis gegeven. Gewoon geen erg in gehad, maar gelukkig dus toch een heleboel van julie die gestemd hebben, enorm bedankt daarvoor!

Tot ziens in de op één na gezelligste winkel van de gemeente Zuidplas!

http://www.gezelligstewinkel.nl/eindstand/dv/gemeente17518

IMGP0211

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.