Alzheimer patiënten op de koffie….

Gisteren hadden we echt zo’n gezellige ochtend! Er kwamen vier Alzheimerpatiënten en drie begeleiders van de Argos Zorggroep op visite. Koffie visite! Eerst een lekker warm bakje koffie met een cupcake waarna ze met zijn allen een eindje gingen wandelen. Nu is de Dorpsstraat heel leuk met al die winkeltjes, maar het was niet zulk erg lekker weer, maar gelukkig was het in de winkels warm en droog.

Ondertussen bleef 1 van de patiënten in de winkel (die had geeeeen zin en is bovendien en niet geheel toevallig de moeder van mr TAARTenkUNST, dus Richard heeft haar lekker beziggehouden door selfies met haar te maken, haha). Ikzelf ben de “lunch” gaan voorbereiden, een lunchachtige hightea of hightea achtige lunch? Nou zoiets… een beetje aangepast, niet te gek maar toch voedzaam.

Toen de dames weer terugwaren genoten ze van de lekkernijen en wat niet opging, ging lekker in een taartdoos om later op de afdeling te kunnen uitdelen. Omdat er nog wat budget was kon er nog even gewinkeld worden en zo ging er nog een pak bakmix mee, omdat 1 van de patiënten erg van zelf bakken houdt, maar ook nog een paar doosjes Marcipano truffels en een paar potten Marcipano Smeerbare marsepein, lekker! Zo kunnen ze de rest van de week met de hele afdeling nog nagenieten van dit zeer geslaagde uitje. Wat ons en wat de leiding betreft zeker voor herhaling vatbaar!

WP_20150113_003 WP_20150113_006 WP_20150113_008 WP_20150113_010 WP_20150113_012

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.