TAART & kUNST alweer 1 jaar in Zevenhuizen!

Aanstaande zaterdag, 24 januari, is de winkel alweer een jaar open! Natuurlijk gaan we dat uitgebreid vieren, met gratis bubbels en wat lekkers erbij, maar ook met leuke aanbiedingen: Een doosje met 4 luxe cupcakes voor maar 5 euro (normaal tenminste 10 euro!) en een minifeesttaartje ook voor maar 5 euro. Voor deze aanbiedingen geldt wel op = op maar natuurlijk ga ik flink “aan de bak” voor jullie.

In de winkel zijn we druk bezig met een koopjeshoek, deze zal zaterdag ook lekker gevuld zijn, dus je kunt hoe dan ook heerlijk komen shoppen. Ook de chocoladetruffels van Marcipano zijn dan weer helemaal op voorraad, kom lekker een doosje meenemen voor thuis, of kies er gewoon eentje uit met een kopje koffie of thee en blijf nog even hangen, vinden wij gezellig!

We zijn ook weer een beetje aan het klussen geweest, de toonbank krijgt een ander gezicht… en als je al een hele tijd niet in de winkel bent geweest dan zullen je vast nog meer veranderingen opvallen, want we blijven aan de gang om de winkel steeds weer gezelliger te maken. We kunnen niet anders, want volgend jaar willen we weer meedoen aan de verkiezing van “gezelligste winkel” en hoe leuk zou het dan zijn om niet op de tweede plek te blijven steken!

We hopen jullie zaterdag allemaal te mogen begroeten….. gezellig!

advertentie-hvh-1_15_bewerkt-2

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.