Onze Taal – omslagverkiezing 2014

Jawel…. die verkiezing bestaat echt! En afgelopen jaar is deze gewonnen door een achternaamgenoot van me. Dat viel mij op toen ik een berichtje op facebook voorbij zag komen hierover. Ik las daar ook in dat deze winnaar een taart aangeboden zou krijgen met zijn eigen taalboom erop.

Ik reageerde daarop dat ik zo’n taart ook wel had willen maken. En dat werd weer leuk opgepakt door Onze Taal, want ik mocht hem daadwerkelijk gaan maken!

Vandaag was het dan zover, want de winnaar was vorige week geveld door de griep. En het is een taart geworden met inderdaad zijn boom erop, ook nog een klein kopietje van de omslag zelf (natuurlijk alles eetbaar). Ik hoop dat Frank Dam nog vele mooie omslagen mag maken en dat hij vandaag lekker het mes in zijn boom zet 😉

frank dam winnaar onze taal -  omslagverkiezing 2014frank dam winnaar onze taal -  omslagverkiezing 2014 frank dam winnaar onze taal -  omslagverkiezing 2014

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.