Er was eens….

Er was eens een klant….. het begin van een prachtig sprookje, haha. Het moest een taart worden met een Efteling thema. En dan bij voorkeur het sprookje van Hans en Grietje. Of ik daar “iets” mee kon.

Nou en of ik daar “iets” me kan! Het huisje kwam meteen in mijn gedachten en ik wist gelukkig de klant ook te overtuigen dat dát echt een supermooi kado zou worden.

Hij ging het namelijk aan zijn vriendin geven, als hint voor waar ze dit weekend naartoe zouden gaan. Hij wilde er ook een tekst bij: “Wil jij  mijn Grietje zijn?”. Dat is natuurlijk prachtig, want de klant heet Hans!!!! Ik heb hem wel even uitgelegd dat als ik de tekst echt zo letterlijk zou overnemen hij er dan zeker een doosje met een mooie ring bij moest geven. We hebben de tekst dan ook aangepast naar “Wil jij dit weekend mijn Grietje zijn?”….maar wie weet komt er over een tijdje toch nog wel een ander soort taart aan 😉

Het was deze week een beetje een rare week. Geen opdrachten in de agenda tot woensdag Hans kwam, en een buurvrouw, en nog iemand uit het dorp. En zo had ik dan toch drie erg leuke opdrachten staan. Namelijk nog een babyshower taart voor de kapster die naast ons zit.

Maar ook een heel bijzondere voor een molenaar hier bij het dorp. Hij viert dat hij al 40 jaar molenaar is, dat is natuurlijk heel bijzonder. En daar hoort ook een bijzondere taart bij….. maar wel oerhollands natuurlijk…namelijk een klomp! Ook al zoooo leuk om te maken. Ik heb genoten van dit weekend 😉

klomp taart klomp taart klomp taart babyshower taart babyshower taart efteling hans en grietje efteling hans en grietje efteling hans en grietje efteling hans en grietje efteling hans en grietje efteling hans en grietje efteling hans en grietje efteling hans en grietje

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.