Schiphol viert feest met KLM…

 

 

 

Als Schiphol een feestje viert bij KLM dan kan dat natuurlijk niet zonder taart! En niet alleen maar één taart… nee doe maar tien stuks. Rechthoekig en niet te hoog, met logo’s en misschien iets met een foto en een paar 3d dingen?

Rechthoekig en niet te hoog, dat is niet bepaald mijn ding, maar omdat ik de vrije hand kreeg in het ontwerp was het toch wel erg leuk om te doen. Ik maakte een aantal schetsen, zocht er zelf eentje uit en stuurde die naar Schiphol. Gelukkig werd er zeer enthousiast gereageerd en kon ik aan de slag. Ik had maar vier dagen de tijd dus ik kon meteen beginnen met voorbereiden.

Er moesten 10 KLM vliegtuigjes geboetseerd worden, 10 controletorens en 60 foto’s bewerkt worden in photoshop, daarna worden uitgeprint op eetbaar papier (frosty sheet), op fondant worden geplakt en netjes uitgesneden worden. Allemaal klusjes die vantevoren gedaan konden worden.

Maar het afmaken van de taarten, dat kon toch echt pas op zondag, en een beetje op maandagochtend. Heeeeel vroeg, want de taarten moesten rond half negen bij KLM zijn. Gelukkig heb ik mijn idee van de schets 10 keer kunnen omzetten in taart, natuurlijk heb ik ze allemaal nét een beetje anders gemaakt, vliegtuigje op een andere plek, tekst een beetje anders en ook door het dusten van het blauw en contouren van “de wereld”was toch elke taart uniek. Nou ja… een beetje dan.

IMGP0653 (685x626) IMGP0655 (685x387) (2) WP_20150325_001 (1)

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.