Genomineerd voor “Cake of the Week”!!!

Vandaag kreeg ik een mailtje van Schiphol, ze hadden een foto van mijn taart (nou ja, eentje van de tien) ingestuurd voor een wereldwijde taartverkiezing. Ik wist van het bestaan niet af, maar wat een ontzettend leuke nominatie! Ik ben natuurlijk supertrots en ik zou natuurlijk supervereerd zijn als ik deze verkiezing zou winnen…..

Dat zou zomaar kunnen gebeuren, maar daar heb ik natuurlijk wel een boel stemmen voor nodig…. dus ga naar de website, stem op taart nummer 7 en zet mij op de eerste plaats!!!!!

Vote for the best Cake of the Week – 19 scrummy treats from S15 Part II

anna aero

2 reacties

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.