luchtvaarmaatschappij Arke 10 jaar op Schiphol

Arke tien jaar op Schiphol!

Vandaag is het tien jaar geleden dat Luchtvaartmaatschappij Arke voor het eerst vloog vanaf Schiphol. En dat moet natuurlijk gevierd worden.

En zo reed ik vanmorgen in alle vroegte weer richting Schiphol, twee taarten afleveren op het hoofdkantoor. Heerlijk de vrije hand gekregen, de taarten moesten wel ongeveer hetzelfde zijn. Een leuk budget, waardoor ik een bijzonder recept heb gebruikt, de taarten zijn blue velvet met een roodgekleurde wittechocoladecreme.

luchtvaarmaatschappij Arke 10 jaar luchtvaarmaatschappij Arke 10 jaar luchtvaarmaatschappij Arke 10 jaar luchtvaarmaatschappij Arke 10 jaar op Schiphol luchtvaarmaatschappij Arke 10 jaar op Schiphol luchtvaarmaatschappij Arke 10 jaar op Schiphol luchtvaarmaatschappij Arke 10 jaar op Schiphol

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.