Geen fondant!?!!?

no fondant allowed red velvet en witte chocolade met eetbare bloemen en vers fruit

Meestal willen mijn klanten een rijk versierde taart. Met fondant of marsepein of een combinatie van die twee. Maar soms….. hebben klanten hele leuke andere bijzondere geweldige “out of the box” wensen….

Zoals mijn lieve trouwe klant M, ze had iets op internet gezien en wilde zoiets wel. En dan wel met red velvet cake en witte chocofrosting. Het was een zeer uitbundige taart. Maar er kwam geen fondant of marsepein aan te pas! Wel heel veel vers fruit én verse eetbare bloemen. Eetbare orchideeën, viooltjes, anjers, lavendel en nog meer soorten….

Later ben ik verder gaan zoeken en kwam op de website terecht van het oorspronkelijke ontwerp. Ontzettend gaaf! Echt de moeite waard om eens te snuffelen. Het is helemaal in Sydney dus helaas even bestellen gaat niet…. maar ik ga met alle liefde voor je “aan de bak” natuurlijk 😉

no fondant allowed red velvet en witte chocolade met eetbare bloemen en vers fruit no fondant allowed red velvet en witte chocolade met eetbare bloemen en vers fruit no fondant allowed red velvet en witte chocolade met eetbare bloemen en vers fruit

Kijk ook eens op de website van Nikki Lee: http://www.un-birthday.com/hello/

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: