Een bruidstaart met een verhaal….

Het maken van deze bruidstaart was voor mij heel erg bijzonder. Dit bruidspaar stond namelijk voor vorig jaar in de agenda. Door een sterfgeval in de familie in Syrië ging het bruilofstfeest toen niet door. Een aantal maanden later nam het bruidspaar echter weer contact op om “de taart” nog eens te komen bespreken, er was een nieuwe datum geprikt!

Het ontwerp bleef ongeveer hetzelfde, een paar andere wensen, maar het idee van typisch Hollands Delfts Blauw en een meer oosters ontwerp bleef. En daar keek ik naar uit. Ik hou van schilderen op de taarten!

De locatie was schitteren, Het Land van Belofte in Moerkapelle. De taart mocht daar in de tuin staan, het weer was dan ook prachtig. Precies zoals het hoort!

bruidstaart land van belofte syrië nederland bruidstaart land van belofte syrië nederland bruidstaart land van belofte syrië nederland bruidstaart land van belofte syrië nederland bruidstaart land van belofte syrië nederland bruidstaart land van belofte syrië nederland bruidstaart land van belofte syrië nederland

Locatie: Land van Belofte

Foto in de tuin: Cater & Co

One thought on “Een bruidstaart met een verhaal….

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: