KEEK van de week

Vorige week introduceerden we voor het eerst de “KEEK van de week”. Eén van onze heerlijke take away taartjes voor een lief klein prijsje! We hebben aardig wat mensen blij mogen maken met een Salty Caramel taartje.

Deze week doen we dat natuurlijk weer maar dan met een andere favoriet. Om het toch een beetje een “gezond” idee te geven kun je deze week onze Carrot Cake met korting bestellen. Een heerlijke “natte” cake met pecan- en walnoten, gevuld met lemoncurd en citroencreme. Deze “naked cake” is de hele week te bestellen voor slechts €10,-

Plaats je bestelling voor 12 uur ’s middags en je kunt je taartje de volgende ochtend vanaf 09:00 uur ophalen. Bestel je na 12 uur ’s middags dan staat het taartje de volgende dag na 12 uur ’s middags voor je klaar. Natuurlijk kun je ook alvast bestellen voor een later moment in de week.

Bestellen kan via onderstaande link:

KEEK van de week bestellen

 

keek-van-de-week-carrotcake

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: