Extra, extra….. Extravaganza!!!

Onze Extravaganza taarten worden steeds populairder. Vaak wordt onze showstopper gekozen als verjaardagstaart, vooral als onze agenda al vol staat met “marsepeinthemataarten”. We horen steeds vaker dat de Extravaganza zelfs nog leuker is dan een gedecoreerde themataart. En stiekem vind ik dat ook 😉

Vooral de Candybar Extravaganza is leuk en ziet er zoooo lekker uit, maar natuurlijk ook de variant met de verse eetbare (!) bloemen en de Fruit Extravaganza zijn prachtig om te zien. Omdat er gekozen kan worden uit drie soorten heerlijke cake en diverse mooie kleuren voor de buitenkant en er steeds weer andere “toppings” gebruikt worden is elke taart weer uniek en bijzonder.

De Extravaganza taarten kunnen ook gepersonaliseerd worden, denk aan een eetbare tekstbanner, een leeftijd en naam geschilderd op een macaron of kleine boetseersels in een bepaald thema. Zoals altijd “kan alles”!

Maar deze bijzondere taart leent zich ook uitstekend voor de mooiste dag van je leven, je trouwdag! De “white edition” voor een klassieke uitstraling maar je kunt natuurlijk ook je themakleuren laten terugkomen. Verzin het maar….

Je kunt je taart zelf samenstellen en bestellen via de website, afhalen kan dan op afspraak in onze winkel.

IMG_1696[1]IMG_1694[1]IMG_0637[1]IMG_0655[1]IMG_0134[1]IMG_1619[1]IMG_0053[1]IMG_1670[1]

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.