Valentijn Voorproeverij

Voor Valentijnsdag hebben we een aantal heerlijke en prachtige gebakjes en taartjes bedacht. Wil jij alvast vantevoren weten hoe dat er dan precies uitziet? En nog belangrijker, wil je het eerst even komen proeven?

DAT KAN!!!!

Zaterdag 6 februari tussen 16:00 en 19:00 houden we een Valentijn (voor)proeverij. Je kunt dan de diverse soorten komen proeven, dummies bekijken en met korting bestellen wat jij het lekkerst vindt. Natuurlijk onder het genot van een borreltje of sapje…

Ook als je liever zélf aan de bak gaat is het de moeite waard je voor deze middag aan te melden. Leuke zelfbakpakketjes voor leuke prijsjes én een demo die je thuis zelf kunt toepassen, want je krijgt ook nog eens een leuke goodiebag mee met daarin onder andere de beschrijving van de demo en materiaal wat je daarvoor nodig hebt.

Deze middag kost €5,- en je moet je wel even aanmelden. Dat kan via de telefoon, mail of je “bestelt” je toegangskaart online: valentijn voorproeverij toegangsbewijs

valentijn

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.