The Pink Lady of Hollywood

Mooi roze is niet lelijk!

Toen de Belgische fotografe Sanne de Wilde begin februari contact met mij opnam met een wel heel opmerkelijke vraag was ik direct enthousiast. Ze zocht iemand die neptaarten kan maken om bij een heel bijzondere expositie te gebruiken.

Ze heeft namelijk in Hollywood de enige echte “Pink Lady” bezocht en op de gevoelige plaat vastgelegd. Erg mooie en heel bijzondere foto’s. Enkele van deze foto’s zou ze graag op taarten verwerkt willen hebben. Leuk! Daar kan ik natuurlijk wel wat mee.

Een afspraak was snel gemaakt en zo zaten we een keer op een avond te schetsen en te brainstormen. Sanne wist natuurlijk wel ongeveer wat ik zo ongeveer deed, maar ze dacht dat foto’s op taarten alleen van die rechthoekige gevallen waren….. ze was blij verrast dat ook op “mooie” taarten een foto kon.

En toen begon het harde werken voor mij. Schetsen uitwerken, dummies op maat snijden (leuk joh, dat piepschuim!) en natuurlijk het bekleden en decoreren. Omdat het in de winkel en met de “gewone” opdrachten erg druk was, vooral de afgelopen week met de Paastaartjes en -pakketten heb ik veel ’s avonds en ’s ochtends heul vroeg gebuffeld. Eerste Paasdag de hele dag aan het werk geweest en ook Tweede Paasdag nog, tot rond 11 uur de dummies werden opgehaald. Eenmaal aangekomen in Brasschaat bleek er wat schade te zijn aan 1 van de dummies…. ow jee… gelukkig viel het mee en wat fijn dat deze de volgende dag teruggebracht werd… ik had ondertussen al reserveonderdelen klaar liggen daardoor was het snel gefikst. Met extra reserveonderdelen en handschoentjes, icing en wat advies ging het weer richting Brasschaat.

Vrijdagavond 1 april is de opening van de tentoonstelling, wij zijn eregasten en ik ben heeeeeel benieuwd hoe het eruit gaat zien! Iedereen is van harte welkom vanaf 19:00 en er zijn ook roze cupcakes natuurlijk 😉

De expositie is tot en met 17 april, gaat dat zien!

http://www.fotoforumbrasschaat.be/index.php/home/sanne-dewilde

https://www.facebook.com/events/243833145960172/

DJXS3489

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.