Bijzonder bruidspaar, bijzondere taart!

Soms krijg je een aanstaande bruid en gom aan tafel waarmee het direct leuk klikt, dit keer vooral omdat ze mijn werk al kenden. Zowel zij als hij werken bij de politie en ja, de politie is een goede klant van me.

Maar een bruidstaart is natuurlijk wel iets heel anders. Ze kwamen met voorbeelden van o.a. Ron Ben Israel en vulden dit aan met eigen ideetjes, kleurenwensen en thema’s. Er moest genoeg zijn voor 150 personen en een sweettable vonden ze ook erg leuk.

Tijdens de proeverij waren ze er wel al snel uit hoe de taart moest gaan smaken, maar ik kreeg zoveel informatie tegelijk dat het me niet lukte om direct een schets te maken. Een paar dagen later had ik een schets ín kleur af en mailde die door. In no-time kreeg ik een mailtje terug. Ik had precies getekend wat ze bedoelden! Ik had de schets “recht” getekend maar erbij gezegd dat deze ook “topsy turvy” kon. En hij mocht topsy turvy worden, erg leuk! Daarnaast kwamen we op een aantal lekkere dingen voor de sweettable.

image1 5

Het maken van het skelet van deze taart was misschien nog wel het meeste werk, maar toen dat eenmaal goed in elkaar zat, met een beetje hulp van de bouwmarkt en de lokale Hubo viel de rest eigenlijk reuze mee. Omdat de taart in delen mee kon en pas op locatie opgebouwd zou worden was zelfs het bezorgen een eitje, ondanks dat ik in Delfshaven in Rotterdam moest zijn!

IMG_3632[1]

Het was een prachtige dag en nadat ik mijn auto ergens op de stoep had gezet (best gedurfd met het halve politiekorps als bruiloftsgasten haha) kon ik gaan opbouwen. Gelukkig hielpen de medewerkers van Stadsbrouwerij De Pelgrim mee met sjouwen, want de taart en sweettable moest boven staan!

IMG_3660[1].JPGIMG_3658[1]IMG_3661[1]

Wat heerlijk kleurrijk toch allemaal en alles stond perfect…. en hoe leuk is het dan om de volgende ochtend meteen te worden gebeld door het bruidspaar! Ze waren zo ontzettend blij met de taart… “waaaaaanzinnig” en “a dream come true” had de gom op zijn instagramaccount geschreven bij deze geweldige foto 😉

bree

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.