Schiphol feliciteert AeroMexico

Als er iets te vieren valt op Schiphol dan hoort daar natuurlijk een leuke taart bij. Dit keer mocht het wat uitgebreider en ludieker. Op facebook had ik gezien dat er een ansichtkaart gemaakt zou worden en daar haalde ik mijn inspiratie vandaan. Een delftsblauwe kaart met een afbeelding van een cactus…. hoe leuk!

De taart werd een chocolatemudcake gevuld met dulce de leche en een dulce de leche meringuecreme. Natuurlijk geheel uitgevoerd in delftstblauw 😉

Bezorgen was dit keer niet op het hoofdkantoor maar in het VIPcentre. Men wist dat ik kwam, dus ik kwam nadat ik me gemeld had zonder problemen door de slagbomen. Op de parkeerplaats waren wel een paar stoere mannen aanwezig en nadat ik de auto had geparkeerd en de taart uit de kofferbak had getild stond er een stoere man inclusief enorm geweer voor mijn neus.

Daar schrikken we natuurlijk niet van dus ik vroeg vrolijk… “waar is de ingang van het VIP centre”? Bedremmeld wees hij naar de ingang en liet me met mijn taart doorlopen. Omdat het zondag was had ik de rest van het gezin ook mee (maak er dan maar meteen een dagje uit van, toch?) dus het zal best wel een apart gezicht zijn geweest, haha….

Lijkt me best leuk om eens echt als vip te mogen reizen, trouwens!

IMG_3749[1]
Schiphol feliciteert AeroMexico
IMG_3628[1]
Schiphol feliciteert AeroMexico

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.