Bloemen om op te (vr)eten!

Wat is het toch mooi, echte verse bloemen op je bruidstaart. Maar best lastig, bij voorkeur moeten dat toch biologische bloemen zijn maar dan nog moeten ze zo verwerkt worden dat er geen steeltjes in je gebak terecht komen. Het betekent ook dat de taart gesloopt moet worden en dat je gasten niks meer van de bloemen zien nadat de foto’s zijn gemaakt.

Een fantastische optie zijn verse maar vooral ook éétbare bloemen! Die zijn tegenwoordig in vele soorten verkrijgbaar, in ons minimoestuintje voor de winkel hebben we zelf ook een paar bloemetjes staan.

Laatst had ik een bruidspaar dat echt een “Floral Extravaganza” als bruidstaart wilde. Het bruidsboeket bestond enkel uit een bol gipskruid. Ik bedacht toen dat vlierbloesem daar wel erg op leek. Maar waaaaar vind je vlierbloesem? Even mijn facebookvriendjes raadplegen en in no-time stond er iemand met een bos bloesem voor mijn neus. Helemaal super! Verder mocht de taart flink kleurrijk zijn, top!

Maar het blijft gelukkig een leuke trend en onze “Floral Extravaganza” is niet alleen als bruidstaart populair….

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.