Bitchy Fashion Bridal shoot

Toen Rika van Ricon Fotografie mij vroeg of ik weer mee wilde doen met een weddingshoot moest ik wel even nadenken, ik moest de taart maken in de allerlaatste week voor onze zomerstop. Al een belachelijk drukke week maar ja, wel weer een heel ander soort taart, dit keer geen dummy omdat ie misschien wel gesmashed zou gaan worden, daardoor kon ik er ook nog eens niet veel aan voorbereiden…. het kroontje wel natuurlijk maar verder was het weer lekker allemaal op het laatste moment, stress levels sky high enzo, maar zoals altijd weer gelukt 😉

Ik wist niet precies hoe de locatie eruit zou zien, maar zoals je op de foto’s kunt zien past de taart naadloos in het interieur! Fijn dat ik mijn  ei gewoon compleet kwijt kon en dat het dan uiteindelijk helemaal klopt…. happy! Ik denk dat de taart stiekem is opgegaan, ik heb helaas geen smashfoto’s voor jullie 😉 Maar dat is wel weer een idee voor een andere keer!

De foto’s zijn zoals altijd weer prachtig, om blij van te worden, oordeel zelf:

Op deze foto’s zie je producten en diensten van deze topleveranciers:

MUA: Urmila Singh – The Bridal Artist
Bruid: Anita Bos
Sieraden: Uno Design
Jurk binnen: Stephanies Bruidsboutique
Jurk strand: La Nova Bruidsmode
Haarsieraad: DRKS
Bloemen: Gift by Nature
Bruidstaart: TAARTenkUNST
Fotografie en idee: RiCon Fotografie

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.