We zijn er weer!

De vakantie zit er op, we zijn weer uitgerust, de winkel is weer aan kant (en natuurlijk weeeeer een beetje anders ingericht) en morgenochtend bakken we heerlijke chocolademudcake en red velvet cupcakes en cakes.

Ook is er weer een KEEK van de week, een Red Velvet dit keer, te bestellen voor maar €10,-  via de webshop en deze week af te halen in de winkel. Geef bij het bestellen aan wanneer je komt, dan zorg ik dat alles voor je klaarstaat.

red velvet cake

Deze week staan er weer leuke opdrachten in de agenda, we zijn ook aan het voorbereiden voor het Oogstfeest op 3 september. De winkel zelf is dan gesloten, maar je kunt ons dan vinden in het kleine kerkje. Deze wordt helemaal in trouwsfeer omgetoverd met leuke activiteiten. Hierover later nog een uitgebreid blog….

Het wordt een warme week, maar bij ons is het heerlijk want de airco gaat natuurlijk aan. Dus kom gerust even heerlijk pauze houden met koffie en vers gebak!

groetjes

14141570_1098439180243987_4235087633585695420_n.jpg

 

 

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.