Nepgoud, echte bloemen!

Het is hartstikke trendy om eetbaar bladgoud te gebruiken op taarten maar natuurlijk ook kostbaar. Ik werk vaak met goudpoeders, zo ook op deze taart. Klant had wel een voorbeeld gezien van een taart en voor zover ik dat kon beoordelen werd daar wel bladgoud gebruikt.

Het effect moest natuurlijk wel ongeveer hetzelfde worden en dat was even puzzelen maar uiteindelijk lukte het…. Helemaal blij met het resultaat. Ondertussen was mijn favoriete bloemiste, Sandra van Flowers&Feelings, druk bezig met de bloemen. Toen deze werden bezorgd kon ik ze verder verwerken op de taart. En zo krijg je een bijzonder totaalplaatje. Het goud is dus niet echt, maar de bloemen wel 😉

Een stevige vanillecake, gevuld met een meringuecreme en verse aardbeien, afgesmeerd (nou ja, de taart moest een beetje “naked” worden) met meringuecreme.

detail verse bloemen en goudverse bloemen en goud

groetjes

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.