Cadeautips voor Lovebirds

Ga je je partner tijdens de feestdagen (eindelijk!!!) ten huwelijk vragen? Of hebben jullie al wat meer vastomlijnde plannen om elkaar in het nieuwe jaar het jawoord te geven? Misschien zijn jullie al jaren getrouwd maar vinden jullie het geweldig om de liefde te blijven vieren…

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor dé perfecte op maat gemaakte bruidstaart. Maar voor een lief cadeau kun je misschien best nog wat inspiratie gebruiken. Daarom geven we hieronder een paar prachtige tips. Niet alleen te koop bij TAART & kUNST, maar ook bij diverse andere winkels in onze gezellige Dorpsstraat in Zevenhuizen.

Dus als je het even niet meer weet, als je met je handen in het haar zit en de keuzestress begint toe te slaan, lees dan gauw verder en hou onze website in de gaten, want de komende dagen komen er nog meer cadeautips voorbij… voor hem… voor haar… voor de kids en nog veel meer!

 

Kerstmis is natuurlijk sowieso niet compleet zonder een boom met mooie kerstballen. Onze ballen zijn niet alleen mooi, maar óók erg lekker! In wit, melk of puur van Belgische chocolade zijn ze een lief en lekker cadeau.

Zie je jezelf al zitten…. met zijn tweetjes in zo’n mooie loveseat van Voorbrood Meubelen, bij de open haard? Geen open haard??? Dan steek je een van de heerlijke Woodwick geurkaarsen aan die Flowers & Feelings in het assortiment heeft, deze geuren niet alleen heerlijk, maar ze maken met hun speciale houten lont ook nog eens het geluid van een heerlijk romantisch knapperend haardvuur! Gauw halen dus, die kaarsen!

Heb je een lekker taartje gebakken met één van onze heerlijke en makkelijke bakmixen? Maak hem dan voor de gelegenheid af met een mooie taarttopper, bijvoorbeeld een wat vintage aandoende topper van hout of de wat moderne gouden glittertoppers. We hebben diverse soorten, gelijk een mooi idee voor een aanzoek! En ga je niet zelf bakken? Bestel je gebak online en haal af wanneer het jou uitkomt, we kunnen er dan ook vast een topper in verwerken!

En er past niks béter bij een aanzoek dan een fles bubbels. Volgens Peter van Gall & Gall London (Dorpsstraat 137) is de Ferrari Sprumante Rose de “beste bubbel van Italië”, qua kleur en smaak helemaal perfect voor haar… en de naam is natuurlijk stoer genoeg voor hem 😉

Kortom, met deze cadeautips kom je vast en zeker goed voor de dag!

TAART & kUNST wenst jullie alvast liefdevolle feestdagen!

lips_png6198

kusje, Elvira

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.