Giftguide voor Koekebakkerts

Leuk, dat lootjes trekken, maar nu moet je een cadeau kopen voor een “Heel Holland Bakt” fan…. Geen nood, hieronder vind je een aantal tips die het uitkiezen van een geweldig geschikt geschenk gewoonweg griezelig eenvoudig maken 😉

Deze cadeaus zijn ook leuk te combineren, denk aan onze “hemelse koekjesmix” in combinatie met een prachtige uitsteker, of met een complete koekjesdecoratieset. Dan kan de koekebakkert meteen aan de bak…

Geen oven? Bij Novy Zevenhuizen heb je een leuke kleine oven voor een leuk klein bedrag, leuk voor iemand die graag wil gaan beginnen met bakken. Voor een cupcakefanaat is de cupcakemaker ideaal, supersnel perfecte cupcakes bakken met natuurlijk zo’n kek papiertje erom, we hebben diverse prachtige soorten, zoals deze van House of Marie.

Liever nóg een wat praktischer cadeau? Geef een schort of een draaitafel. Maar we hebben ook een prachtige collectie siliconenmallen, vooral die van Squirres Kitchen zijn geweldig, duurzaam en makkelijk in gebruik.

Wil je echt met iets héél bijzonders aankomen, dan kies je voor deze degelijke tulbandvorm van Nordic Ware. Deze is gemaakt van zwaar gietaluminium, voor een perfecte warmtegeleiding en warmteverspreiding. Het materiaal zorgt voor een perfect en egaal bakresultaat.

De Nordic Ware bakvormen worden gekenmerkt door de fraaie vormen en de haarscherpe detailering. De binnenzijde is voorzien van een professionele anti-aanbaklaag, waardoor de bakvorm eenvoudig lost.

Met de Nordic Ware Jubillee Bundt vorm maak je een mooi tulband in een prachtig gelaagd patroon. We hebben ook nog andere soorten, die minstens even mooi zijn!

En weet je nou écht niet wat je moet kopen, of je denkt dat ze echt álles al heeft op bakgebied…. dan is een heerlijke, grappige pyamabroek met yummie pink donuts erop natuurlijk een leuke knipoog! Diverse soorten zijn te vinden bij Zuid Underwear.

Ik hoop dat je hier wat nodige inspiratie hebt kunnen vinden. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust of kom even langs in de winkel…

groetjes

4 gedachten over “Giftguide voor Koekebakkerts

  1. Wat leuk Elvira dat ik ook in je bericht genoemd staat 🙂 Suc6 met de verkoop van al die leuke items uit je winkel

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: