Tips voor grote en kleine mannen

Zelf heb ik drie kinderen, twee meiden en een knul. En het is voor de meiden toch echt altijd veel makkelijker om wat leuks te vinden dan voor “de knul”. Ook voor mr TAARTenkUNST vind ik het altijd moeilijk…. kortom…. mannen zijn moeilijk hahahaha….

Heb jij ook altijd een beetje moeite met het vinden van iets origineels? Bekijk dan hieronder onze tips “for the boys”!!!

Grote mannen zijn altijd blij met gereedschap, en of dat nou een onwijze chocolade moersleutel is die hij gewoon lekker kan opeten, of dat hij echt aan de klus kan met een boormachine van Hubo. En het leuke aan deze boormachine is, is dat je er tijdelijk een St. Bernardus bierpakket bij kado krijgt! Dat zijn dus meteen twee kadootjes in één… dat vult lekker in de zak of onder de boom!

Is je man geen bierfan? Geef hem deze lekkere fles Jack Daniels cadeau. Door de zachte honingsmaak kun je stiekem een scheutje gebruiken voor in een kerstdessert (of door je thee, hmmmm). Peter van Gall & Gall kan je trouwens voor alle soorten drank voorzien van een super advies, ook handig voor het kerstdiner of voor oud en nieuw!

Onze nieuwe truffels doen het ook goed tijdens dat diner… maar ook gewoon lekker bij dat kopje thee met honing (haha). Ze zijn ook perfect om cadeau te doen! Er zijn vijf soorten met alcoholische vulling en een heeeeleboel met andere lekkere vullingen, ik ben nog druk bezig alle truffels te maken, er zijn er dus nog veel meer dan op de foto staan!

Voor de kleine man is een knuffel áltijd goed, zoals deze lieve muis van Happy Horse, die verkrijgbaar is bij Bac. Daar kun je ook terecht voor lieve kleertjes zodat je mannetje er met de feestdagen knap bijzit!

De bordjes en rietjes zijn voor kleine knullen lekker feestelijk! Zijn ze jarig deze maand? Dan worden ze vast heel blij van al deze vrolijke kleurtjes! Maar natuurlijk kun je ze ook prima gebruiken tijdens andere gelegenheden. De bordjes kun je met een vochtige doek afnemen en gerust nog een keertje gebruiken.

Het boek “Zevenhuizen door het oog van de naald” is hét perfecte cadeau voor opa! Zevenhuizenaar Bram Veerman schrijft in dit boek over de Duitse aanval op het Jachthuis bij het Koornmolengat aan het het einde van de Tweede Wereldoorlog. Spannende geschiedenis dus! Je kunt het boek kopen bij Veerman Financieel Adviseurs.

Het perfecte cadeau gevonden? Maak het dan gewoon helemaal af met dit stoere inpakpapier, het is chalkboard papier, waarop je met de bijgeleverde stift een lieve boodschap op kunt doodlen. Met het bakkerstouw wat er ook bij zit, maak je er een professioneel cadeau van!

Veel shopplezier!!!!

groetjes

 

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.