Cadeautips met glans!

Glitters zijn natuurlijk altijd een goed idee…. maar tijdens de feestdagen hoort een beetje bling er eigenlijk gewoon bij. Weet je niet waar je het zoeken moet? Wij wel! Hieronder hebben we een aantal schitterende ideeën bij elkaar verzameld. Het enige wat je nog hoeft te doen is een rondje Dorpsstraat maken… gezellig!

 

In het kader van “het is hier alles goud dat blinkt” hebben we een prachtige serie tafeldecoraties en serviesgoed van o.a. Talking Tables. De bekende mooie bordjes, die stevig genoeg zijn voor je kerstdiner en die door hun coating nog een rondje meekunnen als je geen mes hebt gebruikt, gewoon een vochtige doek erover en dan door naar Oud & Nieuw! Of plak ze, zoals bij ons de winkel, gewoon tegen de muur voor een snel klaar maar leuke muurdecoratie.

De rietjes, de lampekapjes, christmas crackers en natuurlijk het rendier maken je feesttafel extra feestelijk. Moet je het toetje verzorgen? Steek er dan een leuke glittertopper in! We hebben ze ook met “2017”, leuk voor in de oliebollen 😉

En over 2017 gesproken….. dat gaat zomaar ook al opschieten. En wat past er beter bij de jaarwisseling dan bubbels? Nou… bubbels met bling natuurlijk! Aviva heeft een bubbelwijn die er op het eerste gezicht niet heel spannend uitziet… maar hou hem ondersteboven en je raakt betoverd door een glitter en glimmer effect dat nog het meest wegheeft van een combinatie van nagellak en een ufolamp haha… dáár kun je mee aankomen! Omdat het alcoholpercentage niet zo hoog is en de smaak vooral erg lekker, is het een lekker “wegdrinkwijntje”. Verkrijgbaar bij Gall & Gall London in Zevenhuizen.

Vergeet niet de ballonnen op te blazen! Deze folieballonnen plak je makkelijk tegen een muur, leuk boven je oliebollenbuffet bijvoorbeeld. Met een rietje blaas je er gemakkelijk lucht in en ze blijven lang stevig… hang ze dus gerust nu vast op 😉

Wil je deze feestdagen iemand echt heel blij maken? Loop dan eens binnen bij Kleinood Goudsmid, ze heeft mooie collecties zoals die van New Bling. Deze armband van stoer staal en zoete zirkonia’s past bij elke outfit en iedere vrouw zal hier zeker blij van worden. Maar je kunt er ook een sieraad op maat laten maken! Dat is natuurlijk ook heel erg bijzonder, een unieke ring om hem of haar ten huwelijk te vragen zodra het vuurwerk begint…. aaaaah!!!! Gegarandeerd een Gelukkig Nieuwjaar hoor!!!!

 

 

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.