Girly Giftguide

En dan zijn nu eindelijk de meisjes aan de beurt!!!! Eigenlijk de belangrijkste wezens om een cadeau voor aan te schaffen toch? Maar ook zo moeilijk…. want wat moet je nou kopen? We helpen je een beetje op weg met deze leuke lijst voor meisjes van piepjong tot stokoud…

Veel roze in deze lijst…. vooral jonge meisjes vinden dat toch nog steeds de allermooiste kleur! Veel van de taarten die ik ontwerp mogen toch nog lekker roze zijn 😉 En het ís ook een gezellige kleur en dit jaar ook nog eens een echte trendkleur voor de feestdagen!

Voor de allerkleinste meisjes of aankomende moeders is dit gehaakte kroontje een superzoet cadeau, mooi voor een “newborn” fotoshoot. De macarondoosjes zijn ook een mooi kraamcadeau, je kunt er haarlokjes in bewaren, of tandjes…. of snoep natuurlijk haha… En komt er ook nog een babyshower of gender reveal feestje? Dan bestel je natuurlijk een te gekke taart maar denk ook aan de decoratie, maak het af met onze rietjes, bordjes, bekertjes, pompoms en traktatiezakjes.

Veel meiden zijn gek op paarden. Een mooi én lekker cadeau is dit prachtige hoefijzer van chocolade. Ennuh… chocola is natuurlijk altijd goed, een decadent triple chocolate taartje is een mooi geschenk (voor jezelf haha).

Voor de echte snoepers hebben we mooie en leuke snoepkettingen! Met wijnballen, toverballen of kauwgomballen in diverse gezellige kleurtjes en combinaties. Door de grappige verpakking erg leuk om weg te geven.

Voor de kleine (grote) diva’s is de jurk van Be a Diva helemaal het einde. Ik zag deze jurk een tijdje terug al voorbij komen op de facebookpagina van Bengel de Kinderwinkel… wát een leuk ding! Zwart wit kan áltijd natuurlijk, niet alleen voor de feestdagen…. en wat dacht je van die stoere cowboylaarsjes van Maruti? Een luxe en degelijk Hollands schoenenmerk, verkocht door Old Bakery. Ze hebben er nog veel meer soorten van, loop er gewoon eens binnen!

Schoenen genoeg? Geef voor de grap een ovenhandschoen…. dit gezellige en roze exemplaar staat gezellig in de keuken en scheelt een hoop stress met al die ovenschotels en baksels die natuurlijk op de planning staan voor de komende weken….

Nog steeds geen inspiratie na het lezen van onze giftguides? Kom gerust eens binnenlopen, er is natuurlijk nog veel meer!

groetjes

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: