De lékkerste bal deze Kerst!

De allerlekkerste bal maak je deze Kerst eenvoudig zelf!

Je hebt misschien wel het filmpje voorbij zien komen… je neemt een deelbare plastic kerstbal, je moet goede chocolade nemen en de tijd nemen om deze te tempereren zodat deze mooi zal glanzen en knapperig is. Dan moet je hopen dat ie heel uit de mal komt en moet je er zelf een gat in maken. En dan maar weer hopen dat je hem niet stuk maakt en je opnieuw moet beginnen….  Ook moet je nog het oogje maken van fondant… en het goud verven…. ja hoor!!! Vervolgens moet je een mousse maken (pfoe!!) en de bal vullen (waarmee dan!??!!? stress!!!!)…

Dát kan makkelijker! Bij ons vind je een compleet pakket om deze ballen in een handomdraai te kunnen maken. Vijf stuks ballen mét gat, een mix voor een zalige mousse van Madame Loulou, spuitzakken om het vullen makkelijk te maken (twee, want stel dat je er onverhoopt toch nog eentje sloopt!) én strikjes om de ballen helemaal af te maken (nee, de strikjes zijn níet eetbaar en het is ook niet bedoeld als flosdraad… gewoon voor het mooi!!!).


Het pakket is natuurlijk handig voor jezelf, hoef je niet meer na te denken over een toetje, maar het is ook een superleuk cadeau!!!!

Uiteraard kun je zelf creatief zijn, maar hebben we het allemaal al niet veel te druk met euh… wijntjes drinken enzeau???? Dus! Op naar TAART & kUNST en scoor die ballen!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: