airBaltic viert feest op Schiphol!

Het was weer feest op Schiphol. Dit keer kwam airBaltic voor het eerst aan met een Bombardier CS300, dat moest natuurlijk gevierd worden. Zoals bij dit soort vluchten krijgt het vliegtuig na de landing een “waterarch”, dat is een heus spektakel, dit keer is er ook een mooi filmpje van!

En bij een feestje hoort taart! Hij mocht niet te hoog worden, de taart moest immers nog door de scanner en door de douane 😉 Het is dus een beetje een plomp model maar toch nog wel fors aan de maat, de taart was voor 50 personen. Ook weer de Delfts-blauwe tegeltjes met afbeelding van Schiphol en verder vooral de heerlijke knalkleur van airBaltic!

 

Dit was de laatste taart voor Schiphol dit jaar…. maar volgend jaar komen er weer genoeg van dit soort feestjes!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.