Happy Valentine!

Wat hebben we een leuke dingen voor je geheime liefde! Liefde gaat door de maag, dat weten we allemaal….. en of je lief nou graag zelf bakt, of dat je juist iets voor je lief wilt bakken…. we hebben er de perfecte pakketjes voor! Mooi om cadeau te doen en vooral handig om zelf mee “aan de bak” te gaan.

Kijk in onze webwinkel voor alle aanbiedingen en speciale pakketjes.

img_87621

Ook hebben we een groot verwenpakket, samen met vijf andere ondernemers is er een super gevuld pakket samengesteld, zo heeft Belo Beauty er een cadeaubon in gestopt, La Sorella een mooi verzorgingsprodukt, Wonderlijke Verleiding een veelzijdig mandje (stop er wat lekkers in!) en schattige zakdoekjes, Me-Fashion een prachtige grote sjaal, de Wereldwinkel een prachtig spekstenen hartvormig doosje… doe eens gek, stop er een ring in en stel DIE vraag op Valentijnsdag!!!

Wij zelf hebben er ons handige Valentijn Brownies zelfbakpakket in gestopt. Met het nodige leesmateriaal erbij is dit pakket een prachtig cadeau, de voorraad is beperkt, dus kom gauw je pakket ophalen! Het heeft een waarde van ruim €35 en kost je slechts €23,95!

Ook zijn we extra open rond de Valentijn, op maandag 13 en dinsdag 14 februari gaan de ovens aan voor prachtig gebak en zijn we de gehele dag geopend.

img_88121

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.