Nieuwe webwinkel online!

Achter de schermen gebeurt het zeggen ze… nou dat hebben we geweten, zondagen doorwerken en hele avonden puzzelen. Maar hij is in de lucht! Onze nieuwe webwinkel. Neem maar eens een kijkje op www.TAARTenkUNSTwinkel.nl 

We proberen er regelmatig nieuwe produkten op te zetten. Ook dáár zijn we druk mee…. pakketten voor “de man” (want het is zo moeilijk om voor ze te shoppen!!!) en leuke zelfbakpakketjes maar ook oude vertrouwde cupcakes, truffels en onze Extravaganza serie!

cupcake-chocolates

Een “echt” bezoek aan onze winkel in Zevenhuizen blijft natuurlijk altijd een aanrader. Al is het maar voor een koffiepauze of om een heerlijke bakmix uit te zoeken zodat je thuis de oven lekker kan aanslingeren.

Tot ziens in onze webwinkel of stenen winkel!

groetjes

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: